Tuomaksesta

Asun Mellunmäessä yhdessä vaimoni ja kahden kouluikäisen lapsen kanssa. Koulutukseltani olen kulttuurituottaja (AMK) ja työskentelen Työväen Sivistysliitossa tuottajana. Olen ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon kevään 2021 kuntavaaleissa. Ennakkoäänestys alkaa 26.5. ja varsinainen vaalipäivä on 13.6.

Töitä olen tehnyt koko aikuisikäni mm. siivoojana ja kahvilatyöntekijänä. Vuonna 2004 aloitin työt TSL:n Helsingin opintojärjestössä ensin tapahtumien ja kurssien tuottajana ja vuosina 2013-2018 toimin järjestön toiminnanjohtajana. Nykyisessä työssäni toimin tapahtumajärjestäjänä ja mediatuotantojen, kuten verkkolähetysten tuottajana. Katso vuoden 2021 kuntavaalien ehdokasvideo alta:

Harrastan bändisoittoa ja talviuintia. Vapaa-ajalla harrastan paikallispolitiikkaa Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastojaoston puheenjohtajana ja oman puolueosastoni, Itäkeskuksen sosialidemokraattien, puheenjohtajana. Kulttuuri- ja kirjastojaoston päätöksistä löydät lisätietoa täältä: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kulttuuri-ja-kirjastojaosto-poytakirjat

KIRJOITUKSIA TUOMAKSEN KYNÄSTÄ:


Minusta sanottua:

”Tuomaksella on hyvää arkijärkeä ja vahva kokemus järjestötoiminnasta. Hän ymmärtää, milloin kannattaa takoa ja milloin odottaa otollisempaa hetkeä. Arvoiltaan Tuomas edustaa vahvasti nykyaikaa: Suvaitsevaisuus ja tasa-arvo ovat hänelle tärkeitä yksilönvastuuta unohtamatta. Tuomas on minun ehdokkaani, sillä tiedän hänen saavan minulle tärkeitä asioita eteenpäin.

Niklas Koppatz, Opettaja